Ко смо ми

 

Мирјана Васић Аџић

Професорка српског језика и књижевности Мирјана Васић Аџић дипломирала је на Филолошком факултету у Београду, на смеру Српска књижевност и језик са општом књижевношћу. Своје вештине и знања употпунила је мастер студијама на Факултету за медије и комуникације. Поред рада у струци, као професор српског језика и књижевности у средњој школи, са великим успехом је организовала и спроводила и припремну наставу за пријемне испите.

Присталица је модерног вида учења и интерактивног преношења знања, што потврђује и податак да је предавач на курсу креативног писања. Сваки слободан тренутак Мирјана се труди да проведе у кругу породице и пријатеља. Хоби јој је писање прича за децу.
About logo

Наташа Рашковић

Лиценцирани професор српског језика и књижевности са вишегодишњим искуством. Искуство стечено у аматерском позоришту, рецитовању и новинарству успешно примењује у раду са ученицима, развијајући код њих вештине јавног излагања и наступа. Студије књижевности подстакле су њену жељу да код младих развија вештине писања и писаног изражавања уопште. Један је од твораца програма „Учимо за живот, а не за школу“ који реализује у Студију Перце.
„Све око нас је реч и текст, и сваки успех почиње од наше вештине да мислимо, говоримо и пишемо.“ – Н.Р.
About logo

„Учимо за живот, а не за школу“

Perce Studio
loader katarina
loader katarina